28.9. som zhotovil prvú pyramídu. Myslím, že som naštudoval dostatok materiálu k tomu, aby som sa pustil do zhotovenia prvej pyramídy. O ich účinkoch ste určite všetci počuli. Ja mám prvé výsledky.

A sú viac než zaujímavé!!!

Ako testovacie som použil:

  • pivo
  • jablko
  • mandľové mlieko
  • kozie nepasterizované mlieko

Pivo: Po 48 hodinách je pivo mimo pyramídy plné mušiek. V pyramíde ani jedna ! Po ďalších hodinách sa ale postupne začínajú objavovať mušky aj v pyramíde.

Pivo mimo pyramídy                                                                            Pivo v pyramíde

fullsizerender

fullsizerender_1

 

 

 

 

 

 

 

Kozie nepasterizované mlieko: Po 14 dňoch je kozie mlieko mimo pyramídy napadnuté plesňou. V pyramíde je na vrchu urobená krásna vrstva akoby tvarohu. Zatiaľ ponechávam naďalej v pyramíde, bez chutnania. Podľa jedného zdroja by sa mal vytvoriť na vrchu tvaroch a pod tým jogurt. Tak uvidíme

Kozie mlieko mimo pyramídy                                                                  A v pyramíde

img_1547

img_1548

 

 

 

 

 

 

Jablko je bez zmeny . Jedno aj druhé. Vidieť, že bolo dobre „ošetrené“:-) Je nakúpené v obchodnom reťazci. Mandlové mlieko je v uzavretej nádobe. mal som radšej nechať otvorené. Ale  vidím vytvorené vrchnú vrstvu na obchoch rovnakú – zrejme. Po otvorení sa s vami podelím o nové skúsenosti.

23.10.

Pyramídam a ich štúdiu som úplne prepadol :-). Čítam, sledujem dokumenty a najviac ma zaujali výsledky ruských vedcov, na čele s profesorom Uvarovom. Veľmi doporučujem pozrieť nasledovné prednášky:

 

Sú to až neuveriteľné FAKTY!
Ukončujem sledovanie mandľového mlieka a nepasterizovaného kozieho mlieka. Ako nové zrakové a chuťové sledovanie som si zvolil vodu. Po 12 hodinách je voda z pyramídy oveľa chutnejšia, v našej domácnosti sme sa zhodli, že je sladšia, akoby ochutená. Voda z pyramídy harmonizuje telo. Dnes som to osobne pocítil po tom, čo som spal v nesprávnej polohe a zobudil som sa so zablokovaným a bolestivým krkom. Po vypití asi 0,5 l pyramidálnej vody bolesť výrazne ustúpila a mobilita krku je oveľa lepšia.

img_1574

Mandľové mlieko takmer po mesiaci. Na ľavo mlieko z pyramídy.

img_1575

img_1576

 

 

 

 

 

 

 

Kozie nepasterizované mlieko. Na vrchu sa vytvorila akoby tenká vrstva tvarohu a pod ním jogurt. Chuťovo veľmi výrazný jogurt. Výrazne sa zintenzívnila aj kozia chuť mlieka.  Voda z pyramídy je naozaj veľmi chutná a som pesvedčený, že aj zdravá. Všimnite si aj vzorku piva. Mimo pyramídy má už pivo na vrchu vrstvu plesne, ale v pyramíde ani po 3 týždňoch nič také nevzniká.

img_1571

 

 

 

 

 

9.11.

Od 28.9. pozorujem rozdiel medzi jablkami. Dnes 9.11. ukončujem pozorovanie. V pyramíde uložené jablko má citeľne tvrdšiu šupu ako mimo pyramídy. Je krajšie. Po rozkrojení farba je viac belšia, pri krájaní je oveľa tuhšie ako jablko mimo pyramídy. Pri ochutnaní vnímam minimálne rozdiely. Akurát je jednoducho tvrdšie, alebo inak  –  akoby bolo čerstvejšie.

img_1713

na ľavo jablko z pyramídy.

img_1714

dolné jablko je z pyramídy. Na tých forkách to nie je moc výrazné, ale v skutočnosti je to vidieť lepšie 🙂